• Is het nu al klaar? En die prikken dan? Die heb ik helemaal niet gevoeld!

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Ik sta helemaal achter mijn besluit, dankzij de warme ontvangst van de fijne mensen uit de kliniek.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Ik zorg al alleen voor twee kinderen, een derde kan ik echt niet aan.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Wat fijn dat mijn vriend erbij mocht blijven!

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

Kosten en vergoedingen

Voor consulten met betrekking tot vragen over seksualiteit, anticonceptie en soa-bestrijding betaal je, afhankelijk van jouw vragen of klachten en de duur van het consult. Voor jongeren tot en met 24 jaar geldt een jongerentarief. Vraag de receptioniste naar de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen er laboratoriumkosten in rekening worden gebracht. Je dient de eventuele kosten te betalen aan de receptie. De rekening kun je mogelijk declareren bij je eigen zorgverzekeraar. Informeer vooraf bij je verzekeraar naar de voorwaarden.

Hulp bij ongewenste zwangerschap en abortusbehandelingen worden volledig vergoed krachtens de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. Je hoeft dus niets te betalen als je AWBZ-gerechtigd bent. Dit geldt alleen voor vrouwen met een geldig BSN nummer, vluchteling of asielzoekster zijn.

Niet AWBZ-gerechtigden moeten de kosten contant betalen. Informatie over de tarieven kun je bij de receptie krijgen. Deze tarieven worden elk jaar vastgesteld door de Nederlandse overheid. Wij verwachten van je dat je de kosten vóór de behandeling betaalt.

 

Veelgestelde vragen