• Ik dacht dat bij mij de pil niet werkte. Blijkt dat ik hem jaren verkeerd heb gebruikt!

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Wat zijn jullie vriendelijk! Ik had me jullie veel strenger voorgesteld.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Ik vond een eendenbek altijd vreselijk, maar nu weet ik hoe ik me moet ontspannen.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Die krampen waren wel pijnlijk, maar duurden niet lang. Door jullie uitleg wist ik dat het bijna voorbij was.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

Ongewenst zwanger

Ben je ongewenst zwanger? Dan komen er allerlei vragen op je af. De zwangerschap beëindigen of niet? Tot wanneer is een abortusbehandeling mogelijk en hoe gaat zo’n behandeling in zijn werk?

Bij ASK kan iedere vrouw die ongewenst zwanger is tot de 17e week van de zwangerschap een abortusbehandeling krijgen. Als je daar behoefte aan hebt, begeleiden we je ook bij het nemen van een beslissing. Kies je voor de ingreep, dan voeren wij die uiteraard op een medisch verantwoorde wijze uit: onze klinieken zijn erkend volgens de Wet afbreking zwangerschap (Waz). Afhankelijk van de duur van de zwangerschap en jouw persoonlijke situatie, zijn er verschillende soorten behandelingen mogelijk. Meer informatie hierover vind je op deze website.

Afspraak:

Wanneer u een verwijzing heeft van uw huisarts dan komt u naar de kliniek op de dag van de telefonisch gemaakte afspraak. Vooronderzoek, intake en abortus behandeling vinden dan op dezelfde plaats. Wanneer u een behandeling wenst met algehele narcose wordt er een aparte afspraak gepland voor het vooronderzoek en de intake.