• Thuis praten we nooit over seksualiteit. Hier kan dat gewoon en ik voel me er niet eens ongemakkelijk bij.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Ik vond een eendenbek altijd vreselijk, maar nu weet ik hoe ik me moet ontspannen.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Die krampen waren wel pijnlijk, maar duurden niet lang. Door jullie uitleg wist ik dat het bijna voorbij was.

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

 • Wat fijn dat mijn vriend erbij mocht blijven!

  Bel direct

  T 026 44 36 457

  of laat je
  terug bellen

Informatie over je afspraak

Om een afspraak te maken voor een gesprek of behandeling in de ASK Kliniek, kun je op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur bellen of langskomen bij ASK. De receptioniste maakt dan een afspraak voor een gesprek op een van de spreekuren of voor een abortusbehandeling. In het laatste geval zal zij rekening houden met de wettelijk verplichte beraadtijd van vijf dagen. Je kunt aangeven of je gebeld wilt worden als er eerder een plaats vrijkomt. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats.

Wij verzoeken je het volgende mee te nemen:
♦ de verwijzing van je (huis)arts.
♦ kaart van je ziektekostenverzekering (zorgpas)
♦ identiteitsbewijs
♦ een bloedgroepenkaartje voor de Rhesusfactor (indien je die al hebt)

Bij een afspraak voor een zuigcurettage:
♦ maandverband (geen tampons!), extra ondergoed, nachthemd of T-shirt, douchehanddoek
♦ lunchpakketje

Voor een eventuele spiraal, prikpil of staafje kun je vooraf een recept bij je huisarts halen, waarna je de spiraal, prikpil of staafje zelf ophaalt bij de apotheek en meebrengt. Je kunt de spiraal of prikpil ook in onze kliniek kopen. De prikpil wordt meestal direct na de behandeling gegeven. Het spiraaltje en het staafje kunnen eventueel direct aansluitend aan de behandeling worden geplaatst. Afhankelijk van je leeftijd kunnen hier plaatsingskosten voor gevraagd worden. De rekening hiervan kun je declareren bij je zorgverzekering.

Verhinderd?
Heb je een afspraak, maar ben je verhinderd of kom je om een andere reden niet? Geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door, zodat de receptioniste een andere cliënt kan laten komen op het afgesproken tijdstip.

Let op: aan een consult met betrekking tot vragen over seksualiteit, anticonceptie en soa-bestrijding kunnen kosten verbonden zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van de aard van het consult en de duur. Voor dergelijke afspraken geldt dat wij kosten in rekening brengen als je pas op de dag zelf een afspraak afbelt of niets van je laat horen.

Veelgestelde vragen