Voortplanting van de mens: zwangerschap bevorderen

Als je graag in verwachting wil raken

Op het moment dat je echt toe bent aan het krijgen van kinderen kan het soms nog heel lang duren voor dat eindelijk lukt. We hebben gekeken naar methoden die bevorderen dat je in verwachting raakt. We keken naar standjes die bevorderen dat je in verwachting raakt maar ook naar methoden om te vrijen die grotere kans op een zwangerschap hebben.

Het klassieke standje is nog altijd het beste

Op het moment dat je als vrouw in verwachting wil raken is het goed om te kijken welk standje jij en je partner kiezen. Het standje wat jou de meeste kans biedt op een zwangerschap is nog altijd de missionaris. De man ligt bovenop de vrouw. De vrouw spreidt haar benen waardoor de man diep in haar vagina kan dringen. De sperma van de man heeft op die manier geen kans meer om terug te lopen de vagina uit. Daardoor blijft het lang in de buurt van de eicellen van de vrouw zitten. De vrouw kan dus gemakkelijker in verwachting raken op deze manier. De missionaris is een klassiekertje op het seksgebied. Uiteraard kunnen de man en vrouw afwisselen. Er kan worden gekozen voor standjes die verwant zijn aan de missionaris. Denk aan de zittende missionaris, maar ook aan de liefdeswacht. Deze klassieker en de aanverwante standjes zullen naar verhouding de grootste kans op succes bieden.

Doggy style met succes

Op het moment dat de vrouw grote kans wil hebben om zwanger te raken moet er worden gekozen voor een methode van seks waarbij de man echt diep in de vrouw kan penetreren. Daarbij wordt ook geregeld gekozen voor de doggy style. Hierbij penetreert de man de vrouw van achteren in de vagina. De vrouw kan in dit standje zelf bepalen of ze een grote kans op een zwangerschap wil. Wanneer de vrouw naar voren leunt zal haar schede naar beneden wijzen. Op die manier kan het sperma van de man niet terugstromen na het orgasme. Doggy style is dan ook een heel populair standje bij stellen die in verwachting willen raken.

Nog even blijven liggen

De grootste kans op een zwangerschap heb je wanneer de vrouw zolang als mogelijk in een houding blijft liggen waarbij het sperma van de man in haar vagina blijft zitten. Je kan dan ook na de geslachtsgemeenschap een langere tijd met je benen omhoog blijven liggen om het sperma van de man niet te laten terugstromen. Langer dan 10 minuten is echter niet nodig. Langer dan dat heeft sperma niet nodig om de eicel te kunnen bereiken. Daarnaast zal het sperma niet sneller naar de eicel toe stromen door deze houding. Even blijven liggen helpt dus wel, maar je hoeft het niet te overdrijven.

Doe niet moeilijk

Op het moment dat in verwachting raken niet snel lukt zullen veel stellen naar de dokter gaan. Het meest gegeven advies is om de eerste tijd niet te moeilijk te doen. Genieten van de seks is de beste manier om in verwachting te raken. Sterker nog; bij het orgasme van de vrouw wordt het sperma van de man dieper de vagina in getrokken waardoor de kans op een zwangerschap wordt vergroot.