Vrijen zonder risico op zwangerschap

We leven in een tijd waarin jongeren steeds vaker met elkaar seks hebben. Dit heeft als gevolg dat het aantal zwangerschappen op jonge leeftijd ook steeds meer toeneemt. Dit is uiteraard een ongewenst verschijnsel. Wanneer een meisje geslachtsrijp is, is ze nog niet gelijk geschikt om moeder te worden. Daarom wordt er steeds vaker gevreeën op manieren waarbij je niet in verwachting kan raken. Jongeren praten hier over onderling. Op het moment dat jij wil vrijen zonder dat je gelijk risico hebt op een zwangerschap hebben we een aantal methoden voor je op een rij gezet. Je kan op deze manieren seks hebben zonder dat je zwanger raakt.

Orale seks bij de man

Bij orale seks neemt de vrouw de penis van de man in haar mond. Door te bewegen met haar tong en mond stimuleert het meisje de penis van de man. De eikel, het meest gevoelige deel van de penis van de man, raakt hierdoor opgewonden. De man zal een orgasme krijgen wanneer de vrouw hem lang genoeg stimuleert. Door klaar te komen in de mond van de vrouw beleeft de man een orgasme. De vrouw zal hier ook genot aan beleven. Bij orale seks is er geen risico dat je in verwachting zal raken. Het sperma van de man komt immers niet bij de eicellen van de vrouw terecht. Ook wanneer je het sperma van de man inslikt kan er geen zwangerschap optreden. Je hoeft het dus niet per definitie uit te spugen om een zwangerschap te voorkomen.

Orale seks bij de vrouw

Het is ook mogelijk om seks te hebben met de vrouw zonder dat er risico is op een zwangerschap. We hebben het over orale seks bij de vrouw. Deze manier wordt ook wel beffen genoemd. De man likt bij deze vorm van seks de vagina van de vrouw. Door aan haar clitoris te likken zal de vrouw een orgasme bereiken. Dit is een vorm van seks waar zowel de man als vrouw eveneens heel veel genot aan beleven. Het wordt zelfs door veel stellen als intiemer ervaren dan normale vaginale seks bij de vrouw. Het likken van de vagina is een methode van seks hebben waarbij er geen risico bestaat op een ongewenste zwangerschap. Beffen wordt bijna net zo vaak gedaan als pijpen, de orale seks bij de man.

Anale seks

Anale seks is een methode waarbij de man seks heeft met de vrouw via de anus. Dit geeft voor zowel de man als vrouw een heel ander gevoel dan normale vaginale seks. De reden hiervan is dat de anus een stuk strakker aanvoelt. Daardoor kan het in het begin pijnlijk zijn. De man zal glijmiddel moeten gebruiken bij deze vorm van geslachtsgemeenschap. Het is een methode waarbij de man kan klaarkomen in de vrouw zonder dat er een risico bestaat op zwangerschap. Anale seks is een vorm van geslachtsgemeenschap die steeds meer uit de taboesfeer komt. Was het voorheen een vorm van seks die vooral in de homoscene en in darkrooms plaatsvond; tegenwoordig doen steeds meer stellen aan deze alternatieve vorm van seks.